GEMENGD BEDRIJF

KORT NIEUWS

INNOVATIEPRIJS FNV BOUWEN & WONEN

Van 15 maart tot 15 juli kunnen bedrijven en werknemers meedingen naar de Sociale Innovatie Prijs 2020 van FNV Bouwen & Wonen.

EINDELOZE STAKING NU OP TONEEL

Docenten die een dag hun werk neerleggen? In Blokzijl halen ze daar hun schouders over op. Maar liefst 843 dagen duurde de staking bij de plaatselijke zagerij Loos. Daar is nu een toneelstuk over in de maak.

DE FNV, OOK VOOR BELASTINGZAKEN

Belastingen lastig? Niet met de hulp van Belastingservice FNV. Je kunt het hele jaar door aankloppen voor hulp bij het op tijd en correct invullen van je aangifte, toeslagen en aftrekposten.

AFBOUW: DRIE JAAR EERDER STOPPEN

De FNV heeft een zwareberoepenregeling afgesproken voor een deel van de bouw, namelijk de afbouwsector. Dat is een primeur. Werknemers kunnen drie jaar eerder stoppen met werken.

FLOW NU NOG UITGEBREIDER

FLOW, het platform voor corporatiemedewerkers, is nu nog uitgebreider. In Mijn FLOW vinden medewerkers een digitale omgeving met leer- en loopbaanactiviteiten.

MEER KANS OP HUURTOESLAG

Vaak lijkt het leven alleen maar duurder te worden maar soms zijn er meevallers. Er is sinds begin dit jaar geen 'harde grens' meer voor huurtoeslag. Dat kan jou een voordeel opleveren.