GEMENGD BEDRIJF

KORT NIEUWS

TEAM MEUBEL EN HOUT VERSTERKT

Het team Meubel en Hout van FNV Bouwen & Wonen is versterkt. Aan de vier bestuurders zijn drie consulenten toegevoegd. Het team gaat zoveel mogelijk contacten leggen in de verschillende branches waarvoor de bond cao’s afsluit. Naast de houthandel zijn dat de meubelindustrie en interieurbouw, de houtverwerkende industrie, de timmerindustrie, het parket, de tentoonstellingsbouw en de handel in bouwmaterialen.

VAKBOEK STUKADOORTECHNIEKEN

Het herziene vakboek Stukadoortechnieken is gepubliceerd. Het is een compleet naslagwerk voor zowel de aankomende als de ervaren stukadoor. Het gehele werkproces komt in dit boek aan bod: van de juiste voorbehandeling tot de eindafwerking. Daarnaast bevat het boek oplossingen voor veelvoorkomende problemen die stukadoors tegen kunnen komen in hun werk. Het is een uitgave van kenniscentrum Savantis.

INNOVATIEPRIJS UITGESTELD

In het vorige nummer werd op deze pagina aangekondigd dat FNV Bouwen & Wonen opnieuw de Sociale Innovatieprijs gaat toekennen. Tot 15 juli zouden daarvoor markante vernieuwingen op het gebied van sociale innovatie kunnen worden genomineerd. Vanwege de coronacrisis schuift dit door naar het najaar. In het volgende nummer meer daarover.

COLOFON

FNV Magazine is het ledenblad van de FNV en verschijnt vier keer per jaar in een algemene en twintig sectoredities. De algemene editie verschijnt nog in print; de sectoredities sinds kort alleen online. Wie de mensen zijn die het magazine maken is te lezen in het colofon onder de button.