LEDENVOORDEEL - TIJDELIJKE VOORDELEN

PROFITEER VAN AANTREKKELIJKE KORTING MET LEDENVOORDEEL FNV

Ledenvoordeel FNV biedt FNV-leden flinke kortingen op allerlei producten en diensten. Naast de jaarvoordelen waar je heel het jaar gebruik van kunt maken, bieden we ook tijdelijke voordelen. Deze vind je elke maand op ledenvoordeelfnv.nl. Je kunt je ook inschrijven voor de maandelijkse nieuwsbrief, zodat je nooit een voordeel mist!

BEVEILIG JE AUTO, BOOT OF MOTOR!

Altijd weten waar je kostbare bezit zich bevindt? Speciaal voor FNV-leden: Track & Trace systeem inclusief GRATIS montage op locatie van € 399,- voor € 279,-. Het na-diefstal terugvindsysteem van Moving Intelligence zorgt ervoor dat je auto, boot, motor of ander transportmiddel goed vindbaar is. Mocht er dus toch iets gestolen worden, dan vind je met behulp van Moving Intelligence je voertuig terug. Inclusief 24/7 alarmcentrale, wereldwijde dekking, online platform en app.

Dit voordeel is geldig t/m 31 augustus

15% KORTING OP EEN GROENE VRIEND BIJ PLANTJE.NL

Als FNV-lid krijg je deze zomer 15% korting bij Plantje.nl, dé webshop waar je veilig en snel online planten koopt. De planten komen rechtstreeks van de kweker en zijn dus in topconditie. Met een breed assortiment is er voor iedereen een groene vriend te vinden. Ga voor een mooie plant, hippe pot of één van de plantenboxen.

Dit voordeel is geldig t/m 31 augustus

25% KORTING BIJ MUSEUM WEBSHOP

Profiteer nu van 25% korting op de artikelen in de museumwebshop: de online museumwinkel van Nederland. In de winkel vind je op kunst geïnspireerde producten, veelal gemaakt met de musea waar de kunst te zien is. Kunst geeft je leven kleur en inspireert. Handige producten voor op het bureau, in de keuken, of aan de muur. Maar ook mode, accessoires en kinderproducten. Allemaal museumkwaliteit!

Dit voordeel is geldig t/m 31 augustus