GEMENGD BEDRIJF

KORT NIEUWS

DOWNLOAD DE NIEUWE SCHILDERSAPP

Schilders kijken ’s morgens altijd even naar boven: wat doet het weer vandaag? En ze checken de verwachting voor de rest van de week. FNV Bouwen & Wonen helpt een handje met de app ‘FNV voor schilders’, beschikbaar voor Apple en Android toestellen.

TIEN MILJOEN VOOR WERVEN VAKLIEDEN

Tien miljoen euro trekt de bedrijfstak bouw & infra uit om in de komende twee jaar vaklieden voor de sector te behouden en nieuwe krachten te werven. Er is veel werk te doen en daar zijn mensen voor nodig. FNV Bouwen & Wonen is blij met de stevige financiële injectie.

BOUWPRIJS VOOR ERIK BIERENS

Erik Bierens (39) uit het Noord-Brabantse Casteren won dit jaar de prestigieuze Noordhofprijs als beste vakman in de categorie bouw. Bierens is timmerman bij Van Santvoort Bouw in Veldhoven en is daarnaast leermeester.

ROLSTEIGERS 'ONTHUTSEND' ONVEILIG

‘Onthutsend’ noemt de Inspectie SZW de gebrekkige staat waarin veel rolsteigers verkeren en de onveilige manier waarop er mee wordt gewerkt. De rolsteigers die bij schildersbedrijven werden gecontroleerd bleken zelfs allemaal onveilig en dus een gevaar voor de werknemers.

Deel deze pagina